Yritys

Fysimove on vuodesta 2011 toiminut fysioterapia ja liikunta-alan palveluita tuottava yritys. Tavoitteena on tarjota asiakkaille laadukasta kuntoutusta ja ohjausta terveyden edistämiseen jokaisen yksilöllisiä tarpeita, tavoitteita ja terveyttä ajatellen.

 Fysioterapian lähtökohtana on asiakaslähtöisyys, kunotutujan oma aktiivisuus ja omista voimavaroista sekä kehosta lähtevä kuntoutus. Parhaisiin tuloksiin päästään usein hyvin toteutuvan aktiivisen harjoittelun ja fysioterpian manuaalisten menetelmien ja fysikaalisten hoitojojen yhdistelmillä.

Palvelut ovatkin suuntautuneet pitkälti tuki- ja liikuntaelinsairauksiin.

Pyrimme säännöllisesti kouluttautumaan, sillä fysioterapia tieteenalana uudistuu jatkuvasti ja näin tulee olla myös kliinisessä työssä näyttöön perustuvaa. Näin pyritään myös takaamaan asiakkaille mahdollisimman laadukkaat palvelut.

Tervetuloa osaavaan hoitoomme

 

  

 

Paula Kotilainen                            Saara Tähtinen

Fysioterapeutti (2008)               Fysioterapeutti (2017)

 

 

 Paula – Olen tehnyt työtäni moniammattillisissa tiimeissä sekä perusterveydenhuollossa että erikoissairaanhoidossa niin seniorikuntoutuksen, neurologisten sairauksien, ortopedisten ja akuuttien traumakuntoutujien parissa ja myöhemmin syventänyt työtä yksityisellä sektorilla tuki- ja liikuntaelinpuolelle. Tällä saralla erityisesti liikunta- ja rasitusperäiset tilat, työikäiset ja aktiiviliikkujat. Työtä pohjaa oma pitkä liikunta ja tanssitausta. Liikunnanohjausta on kulkenut mukana jo reilut 10 vuotta.