Muut palvelut

Fysiovalmennus

Halutako haastavaa mutta turvallista harjoittelua, yksilöllisesti? Pelkäätkö harjoitella tehokkaasti tuki-ja liikuntaelinsairauksien vuoksi?

Fysioterapeutti auttaa ja palvelee  niitä kuntoilijoita, joilla on taustalla erityyppisiä tuki- ja liikuntaelinrajoitteita, urheiluvammoja tai elintapasairauksia. Myös monella ns. terveellä aktiiviliikkujalla on taustalla lihastasapainoon ja liikekontrolliin liittyviä asioita, jotka tulee ottaa huomioon harjoittelussa.

TULE-ongelmaisten asiakkaiden kanssa kuntoutumisprosessi voidaan aloittaa fysioterapiavastaanotolla, jonka jälkeen henkilökohtainen fysiovalmennus on luonnollista jatkaa.

Raskaana olevien ja synnyttäneiden erityisvalmennus

Baby on board- valmennus
Alkukartoitus
Yksilöllinen harjoitusohjelma
Lantionpohjan lihasten harjoitusohjelma
Valitsemasi paketin pituuden mukaan fysioterapeutin ohjaamia treenejä

Mama back on track-valmennus
Alkukartoitus
Lantionpohjan lihasten kuntokartoitus
Suorien vatsalihasten erkauman testaus
Yksilöllinen harjoitusohjelma
Valitsemasi paketin pituuden mukaan fysioterapeutin ohjaamia treenejä

Baby on board- valmennus
Valmennus sisältää valitsemasi määrän mukaan tunnin mittaisia tapaamisia. Valmennuksen alussa tehdään alkukartoitus liikuntatottumuksistasi sekä käydään läpi tämän hetkistä tilannetta, kehon kireyksiä ja kiputiloja sekä tutkitaan suorien vatsalihasten kunto. Alkukartoituksen perusteella fysioterapeutti suunnittelee liikuntaohjelman, jota on turvallista toteuttaa raskauden aikana. Saat ohjeet lantionpohjan lihasten harjoitteluun ja rentoutukseen. Sokerina pohjalla pääset harjoittelemaan fysioterapeutin yksilöohjauksessa valitsemasi määrän verran!
Mama back on track- valmennus
Raskaus ja synnytys on naisen keholle valtaisa muutos, josta palautuminen on yksilöllistä. Mama back on track- valmennus tarjoaa sinulle työkaluja kehon palautumiseen. Alkukartoituksessa mitataan aina lantionpohjan lihasten sekä suorien vatsalihasten kunto. Asiakkaan toiveesta voidaan suorittaa myös kuntotesti. Fysioterapeutti tekee henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jonka avulla pääset harjoittelemaan juuri sinun tilanteesi sopivalla tavalla. Pakettiin kuuluu valitsemasi pituuden mukaan myös fysioterapeutti ohjaamia harjoituskertoja!

Luennot ja kurssit

FysiMove järjestää hyvinvointiin, liikuntaan ja tuki-ja liikuntaelimistön terveyteen liittyviä luentoja sekä käytännön kursseja pienryhmille.

 


FysioPelvis kurssit

Raskauden aikana keho kokee useita muutoksia. Kasvava vatsa muuttaa kehon painopistettä, venyttää vatsalihaksia heikentäen keskivartalon tukilihasten toimintaa sekä aiheuttaen painetta lantionpohjaan. Odottajien Pelvis-kurssilla tehdään lempeitä liikkeitä vahvistaen lantionpohjaa ja keskivartalon lihaksia, helpotetaan lihaskireyksiä ja korjataan ryhtiä. Vahva ja rentoutumiskykyinen lantionpohja valmistaa kehoa synnytykseen ja siitä palautumiseen. Kurssilla tehtävät liikkeet ovat suunniteltu nimenomaan raskaana oleville ja ovat turvallisia toteuttaa raskauden kaikissa vaiheissa.
Raskaudesta ja synnytyksestä palautuminen on aina yksilöllistä. Synnytäneiden Pelvis-kurssilla keskitytään keskivartalon ja lantionpohjan normaalin toiminnan palautumisen tukemiseen. Kurssilla tarkastetaan osallistujien suorien vatsalihasten tilanne ja ohjeistuksessa huomioidaan mahdolliset erkaumat. Kurssilla pääset turvalisesti ja lempeästi edistämään kehosi palautumista raskaudesta. Keskivartaloa ja lantionpohjaa vahvistavat harjoitteet luovat edellytyksen hyvälle ryhdille ja sen ylläpitämiselle, vähentäen selkävaivoja. Vahva keskivartalo auttaa sinua palaamaan muiden liikuntalajien pariin. Kurssin voi aloittaa n. 2kk kuluttua synnytyksestä.

 

Kotikäynnit

Fysioterapia voidaan toteuttaa myös asiakkaan kotona. Tällöin yleensä vastaanotolle kulkeminen on hankaloitunut ja fysioterapian tarkoitus on tukea kotona selviytymistä mm. leikkausten jälkeisissä tiloissa.

Liikunnanohjaus

FysiMoven kautta monipuolista liikuntaa yksityis- ja yritysryhmille.

BW8Q9749bw8q8959.jpg

Liikunnan yhteistyössä  www.studioflo.fi